Tervetuloa

Olemme avoinna

Maanantai – torstai 11 – 14
Perjantai 11 – 21

Lounas ma-pe 11-14
Ala carte perjantai 15-21
(keittiö sulkeutuu klo.20.00)

 

 

 

Olet lämpimästi tervetullut viihtymään kanssamme!

Lounasta ja Ala Carte annoksia voit
tilata myös Foodoran kautta

Varaa pöytä Soita

Avoimet työpaikat

Ravintola Katjusa

Haluamme olla Suomen paras Venäläinen ravintola. Luomme ammattitaitomme avulla asiakkaillemme onnistuneita ja ikimuistoisia ravintola hetkiä, tarjoten Venäläisen keittiön parhaimmat maut sekä iloisen tunnelman. Työnantajana panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen ja hyvinvointiin sekä tuemme ammatillisessa kehittymisessä. Tervetuloa joukkoomme!

Etsimme a la carte-/lounaskokkia Lahteen!

Haemme A la carte-/lounaskokkia vakituiseen työsuhteeseen. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy alan koulutus sekä kokemusta kokin tehtävistä. Toivomme, että olet oma-aloitteinen osaaja, jolta löytyy halu luoda makuelämyksiä asiakkaille. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaat toimia myös tiimin jäsenenä. Olet ylpeä omasta työnjäljestäsi etkä pelkää tarttua toimeen.

Palkkaus ja työsuhde:
Tarjoamme ammattitaitoiselle kokille mahdollisuuden työskennellä laadukkaassa ympäristössä ja hyvässä porukassa. Tuemme sinua kun haluat kehittää itseäsi sekä osaamistasi. Työsi tulee olemaan aluksi osa-aikatyötä toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa, mutta pyrimme kokoaikaistamaan työsuhteen mahdollisimman pian. Ulkopaikkakuntalaisille voimme tarjota apua asunnon löytämisessä. Kattava perehdytys työtehtävään järjestetään työsuhteen alussa. Palkkaus: MARAVA TES mukaisesti tai sopimuksen mukaan.

Haku päättyy 13.11.2021, mutta paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Työt alkavat heti palkkauksen jälkeen tai mahdollisimman pian. Huomioithan, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:
Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla 13.11.2021 mennessä seuraavin tiedoin:

ravintolapaallikko@katjusa.fi
Otsikko: Työhakemus, kokki

Avoin hakemus

Jos sopivaa positiota ei löytynyt listattuna, mutta työ meillä kiinnostaa – voit jättää avoimen hakemuksen! Kerro siihen itsestäsi, omasta osaamisestasi sekä työhistoriastasi niin otamme sinuun yhteyttä jos/kun sopiva tehtävä löytyy. Jätä avoin hakemus ja CV:si sähköpostilla seuraavin tiedoin:

ravintolapaallikko@katjusa.fi
Otsikko: Avoin työhakemus

Lisätiedot ja yhteystiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Taru Immonen
Ravintolapäällikkö
Ravintola Katjusa
044 289 9795
ravintolapaallikko@katjusa.fi